Vaktinstruks Kioskvakt

Kiosk/hallvakt ukedager

I ukedagene er det hallvakten som er kioskvakt.

Kiosken skal vara åpen frem til ca 19.00. Lett servering ( kaffe, brus, vaffler, toast m.m).

Kiosk instruks finner du på skapdør i kiosken og i den gule permen som ligger fremme i kiosken, der er også skjema du fyller i, da oppgaver er gjort.

Hallvakt/ kioskvakt er ansvarlig å måke snø i trappen ned til Høyenhallen. Instruks i kiosken.

Kioskvakt helger

Kioskvakten starter 1 time før første kamp. Husk at gå inn på Tunet sin hjemmeside, for å se kamp oppsett.

Elitekamper starter kioskvakt 1,5  time før kamp.

Ettersom kioskvakten er først på plass i helger, henter kioskvakten nøkkelen på Shell. HUSK, alarmen er på i helger. Alarmkode får du av gruppens dugnadsansvarlig.

Kioskvakten og sektretariat har hallvakt sammen på helger. Ettersom kioskvakten henter nøkkelen på Shell ( og er først i hallen), er det sekretariat som rydder og låser hallen, og leverer nøkkelen tilbake til Shell.

Inngangsdøren: Om døren er vanskelig å åpne, prøv å dytte den litt inn først.

Døren åpnes og låses ved å sette den elektroniske brikken ( som sitter på nøkkelknippet) foran føleren oppe til høyre for døren på utsiden.

Kontakte gruppens dugnadsansvarlige om du har spørsmål. Mailadresse og mobilnr til dugnadsansvarlig på deres lag, finner du på "vi har vakt-skjema" som henger i kiosken, og i mail fra den dugnadsansvarlige sendt gruppen før dugnad.