Vaktinstruks Hallvakt

Hallvakt  i Høyenhallen

Hallvakten har ansvar for kiosken, hverdager. Kiosken skal holdes åpen fra 16.00-19.00

Hallvaktsnøkkel befinner seg på Shell/Manglerud og leveres ut mot fremvisning av legitimasjon.

Hallvakt skal være en person over 18 år, og man må være over 18 år for å kvittere ut nøkkel.

Instrukser for Kiosk- hall- og sekretariatsoppgaver ligger i permer i kiosken

Hallvakter hverdager varer fra 15.45 og så lenge det er trening i hallen (ikke lenger enn til 22.45.) Døren åpnes og låses med tag (henger på knippet) som holdes opp foran boksen oppe til høyre på døren ute.

OBS! På tirsdager er det, i tillegg til Tunet treninger, turn/gym .

Det er ikke tillatt å bruke alkohol eller tobakk (sigaretter/snus) i hallen. Døren mellom vestibyle/gang og hall skal være låst under treningene. Ankomne spillere fra lag som har neste trening, samt publikum henvises til tribunen for ikke uroe laget som trener.

Hallvakten er ansvarlig å måke snø i trapen ned til Høyenhallen. Se instruks i kiosken.

Hallvakten må hver dag sjekke at håndballmålene er festet. De skal være festet med vaier slik at de ikke kan falle framover.

Gi også beskjed til trenerne at vant-trallene må stelles inn på felles lager etter at vant er satt opp, hvis dette ikke er gjort.

Det er strengt forbudt å benytte foajeen til ballspill!!

Om barn/ungdom spiller andre steder enn inne i hallen må de snakkes til og evt. ball må konfiskeres.

Hallvakt skal være tilstede og synlig i hallen under hele vakten.

Husk å kvittere for vakten i hallvaktpermen som ligger inne i kiosken.

Hall/kioskvakt helger: se egen instruks under dugnader: kioskvakt.

Se punktet over ang. åpning/stenging av dør.

Det skal selges inngangsbilletter på alle kamper. Kr 30,- for voksne tilskuere, over 16 år.

Elitekamper er det hovedstyret som dekker billett og sekretariat, dugnadsgruppen dekker KUN kiosk.

Tunets medlemmer har gratis inngang på alle kamper. Hvis du ønsker å bli støttemedlem, vennligst ta kontakt med styret@tunetibk.no

Viktig!Dugnadsansvarlige må gå inn på hjemmesiden og se på: "Hva skjer i hallen den uken de har vakt, da oppsatt terminliste ofte blir endret underveis av Oslo bandykrets.Gå derfor inn på hjemmesiden til Tunet, fredag ettermiddag/kveld for å få med det siste av eventuelle forandringer i kampoppsettet, så unngår man å møte opp forgjeves når kamper blir avlyst i siste liten.