NM Puljespill

Tunet Innebandyklubb ønsker alle kvalifiserte lag i J16 og G16 velkommen til Ekeberg idrettshall og Høyenhallen lørdag 25. mars for puljespill og til Høyenhallen søndag 26. mars for semifinaler.

Adressen til Ekeberg idrettshall er Ekebergveien 101, 1178 Oslo

Adressen til Høyenhallen er Traktorveien 15, 0678 Oslo.

Se alle fanene under NM Puljespill​ for mer informasjon. Disse oppdateres etterhvert

Arrangør kan kontaktes på: tunetbredde@gmail.com

Laglister og ansvarlig trener/lagleder

Liste med spillere og trener/lagleder til bruk i program/speakertjenesten ber vi dere sende på mail til: tunetbredde@gmail.com så fort som mulig (Vennligst bruk vedlagt skjema). Fint om dere også kan sende klubbens logo som vi kan bruke.

(Høy oppløsning og gjerne vektor format.)

Kampavvikling

Hjemmelaget i henhold til kampoppsettet har banehalvdelen til venstre sett fra sekretariatet.

Stram tidsplan krever effektiv avvikling.

Vi henstiller derfor til lagene om å møte opp i god tid og at kampskjema klargjøres i god tid.

Oppvarming

Oppvarming må fortrinnsvis gjøres utendørs eller i gangene, dere kan beregne maksimalt 5 min på bane før kampstart i puljespillet, noe lenger tid til semifinalene. Egne baller brukes til oppvarmingen.

Kampoppsett:

Dere vil finne kampoppsett oppslått ved inngang til garderobene, samt at det vil henge ved kiosken og ved inngangen til tribunen.

Inngang:

Det koster kr 150,- for lørdag, 100,- for søndag og 200,- for helgepass.

Man kan kjøpe dag 2 billett for 50,- når man går fra hallen lørdag. (ta vare på billetten fra lørdagen)

(Barn under 16 år er gratis)

.

Kiosk:

Det vil være kiosk i begge hallene, her vil det bli salg av diverse kioskvarer, mat og drikke.

Hjertelig velkommen til noen hyggelige dager i Ekeberg idrettshall og Høyenhallen!

Vennlig hilsen Tunet IBK