Våre sponsorer

Historiske Tunet

Tunet ble i helgen historiske da vi som første klubb vant 4 NM-titler samme år. I tillegg ble 15-årige Hanna Aasheim Walter første kvinnelige innebandyspiller til å vinne 3 NM-gull på en sesong.

NM-finale damer

Lørdag 21.4 klokken 14.00 spiller Tunets damer NM-finale i Ekeberghallen mot Sveiva. Møt opp i gult og lilla og støtt klubbens fantastiske damelag.

Tunet i 3 juniorfinaler i NM

Møt opp i Ekeberghallen søndag 22.april og støtt våre lag i NM-finalene.

Velkommen til årsfest

Tunet IBK inviterer til årsfest for klubbens medlemmer over 18 år, fredag 1.juni 2018.

Kjære venner av Tunet IBK

Stem på oss i forbindelse med "klubben i mitt hjerte" kampanjen 11.-24.november.

Snakk pent til hverandre!

Tunet IBK, har i samarbeid med andre lokale lag og foreninger samt Høyenhall og Manglerud Skole gått sammen om å ha ekstra fokus på god språkbruk.

Ny seier for G04/05

Vi gratulerer med gullet til gutta, trenerteamet og foresatte.

Våre sponsorer sensongen 2017/2018

Vi takker våre sponsorer som er med oss denne sesongen!!

Herretroppen sesongen 2017/2018

Våre tapre menn sesongen 2017/2018

Tunets 04/05 guttelag

Guttegjengen er i støtet for tiden og gjør det godt også utenfor Norges grenser.