Vaktinstruks Hallvakt

Hallvakt i Høyenhallen

Hallvakter hverdager varer fra 15.45 og så lenge det er trening i hallen (ikke lenger enn til 22.45.)

• Nøkkel til hallen befinner seg på Shell/Manglerud og leveres ut mot fremvisning av legitimasjon.
  • Hallvakt skal være en person over 18 år, og man må være over 18 år for å kvittere ut nøkkel.
  • Hallvakten har ansvar for kiosken, på hverdager skal den holdes åpen fra 16.00-19.00.
  • I helgene skal kiosken være åpen 1 time før første kamp.
  • Instrukser for Kiosk- hall- og sekretariatsoppgaver ligger i permer i kiosken.
  • Døren åpnes og låses med tag (henger på knippet) som holdes opp foran boksen oppe til høyre på døren ute.

OBS! På tirsdager er det, turn/gym som trener i hallen frem til kl. 20:00 - deretter Tunet.

• Det er ikke tillatt å bruke alkohol eller tobakk (sigaretter/snus) i hallen.
  • Døren mellom vestibyle/gang og hall skal være låst under treningene.
    • Ankomne spillere fra lag som har neste trening, samt publikum henvises til tribunen for å unngå bråk for laget som trener.
  • Hallvakten er ansvarlig å måke snø i trappen ned til Høyenhallen. Se instruks i kiosken.
  • Hallvakten må hver dag sjekke at håndballmålene er festet. De skal være festet med vaier slik at de ikke kan falle framover.
  • Gi også beskjed til trenerne at vant-trallene må settes inn på felles lager etter at vant er satt opp, hvis dette ikke er gjort.
  • Fredagsvakten må minne trenerne på at det er kampvant som skal opp så lenge det er kamper i helgen.
  • Det er strengt forbudt å benytte foajeen til ballspill!! Om barn/ungdom spiller andre steder enn inne i hallen må de snakkes til og evt. ball må konfiskeres.
  • Hallvakt skal være tilstede og synlig i hallen under hele vakten.
  • Hallvakt skal rydde kiosk, garderober og tribune og tømme søppel før avslutning av vakt

Det skal selges inngangsbilletter på alle kamper for voksne tilskuere over 16 år. Billetter skal selges ved inngang til tribunen, og denne skal være betjent en halv time før første kamp og til og med første pause i siste kamp for dagen. Det tillates ikke å flytte billettsalget fra tribunen til kiosken.

Til Elitekamper er det hovedstyret som dekker billett og sekretariat, dugnadsgruppen dekker KUN kiosk under disse kampene.
Tunets medlemmer har gratis inngang på alle kamper. Hvis noen ønsker å bli støttemedlem, vennligst ta kontakt med medlem@tunetibk.no.

Vakter ifm Aktivetesserien (ex. G/J11 og Old Girls)
Når det er aktivitetsserie i Høyenhallen er det det laget som har aktivtetsserien som har ansvaret for hallvakt, kiosk og billett i perioden det er aktivitetsserie. Når aktivtetsesserien er ferdig for dagen, er det ukens hallvakt som overtar.

Hallvakt i Høyenhallen
Viktig! Dugnadsansvarlige må gå inn på hjemmesiden og se på: «Hva skjer i hallen» den uken de har vakt, da oppsatt terminliste ofte blir endret underveis av Oslo bandykrets. Gå derfor inn på hjemmesiden til Tunet www.tunetibk.no under Informasjon og deretter Linker, gjerne fredag ettermiddag/kveld for å få med det siste av eventuelle forandringer i kampoppsettet, så unngår man å møte opp forgjeves hvis kamper blir avlyst eller flyttet i siste liten.