Kjempesesong for Tunets G16

2016/2017 ble sesongen der alt klaffet for Tunets G16. Alle sesongens mål ble nådd, og jammen ble det ikke en "liten" bonus også.

Sesongen 2016/2017 ble innledet med en kick-off i august, i Idrettens Hus på Ekeberg. Der satte spillerne på G16 seg 3 mål for sesongen 2016/2017.

Målene var:

1. Seriegull i G16 smiley

2. Gull i G16 Regionscup wink

3. NM-gull i G16 laugh

I tillegg til G16-serien var laget meldt opp i G19 1 divisjon for å kjenne litt på nivå og tempo i klassen over yes

Sesongen har båret preg av et lag med god kjemi og godt miljø. Gutta har jobbet godt sammen og gjort hverandre gode, backet hverandre opp og jobbet sammen mot felles mål. Samtidig som trenerteamet har gjort en kjempejobb med å få gutta til å tørre å satse, tørre å feile og rett og slett - tørre å være gode wink Alle spillerne har blitt sett, hørt og fulgt opp i løpet av denne sesongen, mye fleip, spøk og latter har det også vært.

Seriegullet i G16 ble innkassert med særdeles god margin. Seier i samtlige 12 seriekamper og 14 poeng ned til nummer 2, - det må sies å være mer enn godkjent. Mål nummer 1 var i boks!!!

I Regionscupfinalen møttes Tunet og Sveiva, et oppgjør Tunetgutta avsluttet med 8-4 seier, og dermed kunne man hake av for at også mål nummer 2 for sesongen var nådd.

Gjennom sesongen spilte gutta også i G19 1 divisjon, og de spilte bra !!! - så bra at de jammen stakk av med seriegullet i den klassen også. Dette til tross for noen utfordringer på slutten med hensyn til antall spillere tilgjengelige på grunn av at mange også bidro på G19 Elite og man dermed kun kunne hente ned 3 spillere derfra til kampene. Bækkelaget hadde en bitteliten mulighet til å hente oss inn på slutten av sesongen,- men takket være en bunnsolid målforskjell havnet pokalen i monteren i Høyenhallen. Bonus !!! yeswink

Helgen 25-26/03 var det duket for NM-puljespill. Tunet ble nummer 2 i sin pulje etter Sveiva (målforskjell - like mange poeng), og møtte Fredrikstad i sin semifinale søndag 26/03. Tunets gutter leverte en kjempekamp og slo Østfoldgutta  hele 6-1, og hadde dermed spilt seg til en plass i NM-FINALEN heart Sveiva slo på sin side BMIL i sin semifinale - og det var duket for nok et Tunet - Sveiva oppgjør denne sesongen. Nå skulle det kjempes om NM-tittelen.

Lørdag 08/04 ble dagen - med stor D!!! Flotte foreldre arrangerte fellesfrokost i Høyenhallen for G16 & J16 wink før laget ble fraktet opp i Ekeberghallen med Tunetbussen. På tribunene i Ekeberghallen var det masse lilla og gult - HEIA TUNET!!! Samtlige lørdagsfinaler (G16, J16 & G19) inneholdt et Tunetlag yes  Etter 3 x 20, og herlig spill av Tunets gutter, stod det 12-7 i Tunets favør på resultattavlen !!! NORGESMESTERE heart Fantastisk avslutning på en kjempesesong for Tunets GULLGUTTER laughheart JACKPOT!!!

I tillegg til alt dette har flere av G16 gutta også vunnet Regionscup i G19 klassen og NM-SØLV sammen med G19 Elite laughyes Innbringende sesong!

GRATULERER TIL G16 heart som avsluttet sesongen med SØLVMEDALJE i Gøteborg Cup 29/04 - 01/05 ! Dere er RÅ gutter heart

Sosiale Medier